Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Surface: Οι ταμπλέτες απάντηση της Microsoft στο iPad

Μπορεί να έχει νικηθεί κατά το παρελθόν, από τον μεγάλο αντίπαλο, αλλά δεν το βάζει κάτω. Τους πρώτους της υπολογιστές ταμπλέτες, με το όνομα Surface, ανακοίνωσε η Microsoft....



Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της νέας σειράς έναντι του «αντίπαλου δέους» της Apple iPad είναι η δυνατότητα να μετατρέπονται σε laptop με πληκτρολόγιο και track pad.

Παράλληλα, διαθέτει δύο θύρες USΒ και δύο κάμερες στο μπροστινό και το πίσω μέρος της συσκευής.

Θα είναι διαθέσιμoι με οθόνες αφής, μνήμη 34 ή 64 Gigabytes, με επεξεργαστές ΑRM (βελτιστοποιημένοι για απόδοση και ικανοποιητική ισχύ στις φορητές συσκευές), ενώ το λειτουργικό σύστημα που θα χρησιμοποιείται θα είναι διάφορες εκδόσεις των Windows 8.

Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την ημερομηνία διάθεσης τους καθώς και την τιμή τους, που αναμένεται πάντως να είναι ανταγωνιστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.