Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

15 λεπτά πιο κοντά η Καλαμάτα στην Κόρινθο


Πάνω από δεκαπέντε λεπτά λιγότερου ταξιδιού και υψηλά στάνταρ ασφαλείας εξασφαλίζονται πλέον για τους οδηγούς μέσω του άξονα Μορέας που ενώνει την Κόρινθο με τη Καλαμάτα....



Στο νέο τμήμα περιλαμβάνονται και σημαντικά τεχνικά έργα, όπως η κοιλαδογέφυρα της Σκάλας, μήκους 200 μ. και η σήραγγα Σκάλας/Τσουκαλέικων, μήκους 250 μ. Για την εξυπηρέτηση των περιοχών που συνορεύουν με το νέο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου έχει κατασκευαστεί παράπλευρο οδικό δίκτυο συνολικού μήκους 50 χλμ., καθώς και οι ανισόπεδοι κόμβοι αριθ. 16 (Τσακώνας/Κυπαρισσίας), 17 (Αρφαρών) και 18 (Μεσσήνης/Θουρίας).

Πλέον, για να ολοκληρωθεί ο αυτοκινητόδρομος απομένει η παράδοση έως τα μέσα Σεπτεμβρίου του τμήματος Παραδείσια - Τσακώνα, το οποίο δεν κατασκευάζεται από την εταιρεία που ανέλαβε τη σύμβαση παραχώρησης άλλα από το Δημόσιο και αναμένεται να ενταχθεί σύντομα στο Έργο.

Το αντίτιμο των διοδίων, στο μετωπικό σταθμό είναι 1,40 ευρώ για τα ΙΧ, 1 ευρώ για τα δίκυκλα, 3,50 ευρώ για τα μικρά φορτηγά και 5 ευρώ για τα μεγάλα φορτηγά και τα λεωφορεία. Στους πλευρικούς σταθμούς το αντίτιμο είναι 0,50 ευρώ για τα δίκυκλα, 0,70 ευρώ για τα ΙΧ, 1,90 ευρώ για τα μικρά φορτηγά και 2,70 ευρώ για τα υπόλοιπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.