Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

ΣΟΚ: 17 μήνες εκτός ο Λέτο!


Ο Γκάμπριελ Λέτο θα υποβληθεί εκ νέου σε χειρουργική επέμβαση και αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση τη σεζόν 2013-2014!...

Αυτό αποκάλυψε, μιλώντας στον Real FM, ο ορθοπεδικός και αθλητίατρος Σταύρος Αλευρογιάννης, ο οποίος διατηρεί φιλική σχέση με τον Μαρκάτσι, τον γιατρό που χειρούργησε τον άσο του "Τριφυλλιού" πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

"Το πρώτο χειρουργείο έγινε πριν από 15 ημέρες όπου υπεβλήθη σε μεταμόσχευση μηνίσκου και σε βιοψία χόνδρου. Άρα, θα ακολουθήσει μετά από ένα μήνα και δεύτερο χειρουργείο όπου θα γίνει η μεταμόσχευση χόνδρου" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αλευρογιάννης και πρόσθεσε πως "Ο χρόνος αποκατάστασης είναι κατά μέσο όρο 17 μήνες. Μόνο το 77% επιστρέφουν στο ίδιο επίπεδο αθλητικής ικανότητας. Αν το 80% σας φαίνεται μεγάλο ποσοστό, να σας πω οτι 2 αθλητές από τους 10 δεν επιστρέφουν ποτέ στο ίδιο επίπεδο. Θα μπορούσαμε να συζητάμε για την μεθεπόμενη σεζόν, αν με την κατάλληλη αποκατάσταση επανέλθει...".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.