Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Πυροσβέστες: Πάμε στη φωτιά με σαράβαλα


Καταγγελίες για «ανύπαρκτη πρόληψη», «έλλειψη προσωπικού», «βλάβες σε οχήματα λόγω παλαιότητας» και «ξεπερασμένο οργανωτικό πρόγραμμα», κάνει στην ιστοσελίδα της Πάτρας, thebest.gr, ο πρόεδρος των Πυροσβεστών Δυτικής Ελλάδας, Βασίλης Φερτάκης.

Ο κ. Φερτάκης, με αφορμή τη φωτιά που ξέσπασε στα Σελλά και επεκτάθηκε σε Αργυρά Καστρίτσι, Δρέπανο και Αγ. Βασίλειο, τονίζει:...

 «το κομμάτι της πρόληψης ήταν ανύπαρκτο. Δεν είχαν καθαριστεί οι αντιπυρικές ζώνες που υπήρχαν, ενώ δεν είχαν διανοιχτεί καινούργιες ζώνες».

Για τα πυροσβεστικά οχήματα ο πρόεδρος των πυροσβεστών Δυτικής Ελλάδας, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Επειδή τα οχήματα στις περιφερειακές υπηρεσίες είναι παλαιού τύπου, απαρχαιωμένα είναι ιδιαιτέρως καταπονημένα, γιατί επιχειρούν κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω και της μείωσης των κονδυλίων για τη συντήρηση».

Ο κ. Φερτάκης σημειώνει επίσης, ότι το πρόγραμμα των υπηρεσιών της Πυροσβεστικής σε Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία και Ιόνια Νησιά είναι ξεπερασμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.