Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Έφραξαν την παραλία στην Χαλκιδική για την εμφάνιση του Μαζωνάκη.

Μόνο στο planet-greece
Στην Ελλάδα κάνει ότι θέλει ο καθένας;
Η καταγγελία που έφτασε στο planet-greece είναι εξοργιστική.Σύμφωνα λοιπόν με τον αναγνώστη μας , οι υπεύθυνοι γνωστού beach bar στην περιοχή της Ηράκλειας στην Χαλκιδική έφραξαν όχι μόνο την παραλία,αλλά και την θάλασσα με...


 ειδικό δίχτυ,προκειμένου να αποκλείσουν τον χώρο και να πραγματοποιήσουν εκδήλωση με καλεσμένο τον Γιώργο Μαζωνάκη.Η περίφραξη του χώρου έγινε προκειμένου να εισπραχθούν 15ευρώ από κάθε έναν που θα θέλει να δει τον Γιώργο Μαζωνάκη.Σύμφωνα με την καταγγελία μάλιστα έχουν στηθεί πάνω από 800(!!!) τραπέζια στην παραλία και η τιμή της φιάλης του ποτού είναι 120 ευρώ (φυσικά και θα κόβουν αποδείξεις!!!).Υπήρξαν μάλιστα και λουόμενοι οι οποίοι παραπονέθηκαν για την περίφραξη,δεν βρήκαν όμως συμπαράσταση από το λιμενικό, το οποίο είναι...εξαφανισμένο!Ελπίζουμε να μην εξαφανιστεί και το ΣΔΟΕ και έχουμε ανάλογη περίπτωση φοροδιαφυγής με αυτή του Nammos στη Μύκονο.

1 σχόλιο:

  1. Ξέρετε τί πρόστιμα πληρώνει το εν λογω beach bar για συνεχείς παραβάσεις; Πηγή εσόδων για το Δήμο. Ας μην κρυβόμαστε! Απόφαση 130/2012 του Δήμου Νεας Προποντίδας περί προσωρινής αφαίρεσης της άδειας λειτουργίας απο 10/07/2012-20/07/2012 λόγω μόνιμων κατασκευών στον αιγιαλό, ξαπλώστρες μεχρι εκεί που φτάνει το μάτι, μουσική που ακούγεται μέχρι το επόμενο beach bar ένω δεν διαθέτει καν άδεια μουσικής, κλπ! Και τι κάνουν κάποιοι; Παίρνουν τα λεφταδάκια και κλείνουν μάτια και αφτιά.Δεν εξηγείται αλλιώς!
    Μήπως φταίμε όμως κι εμείς που το ενισχύουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.