Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Ο Η. Κασιδιάρης φέρνει στη Βουλή τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου

Ρωτάει τον αρμόδιο υπουργό γιατί αποκλείστηκε η αθλήτρια  στερώντας τη χώρα μας από ένα πιθανό μετάλλιο.Ρωτάει τον αρμόδιο υπουργό γιατί αποκλείστηκε η αθλήτρια στερώντας τη χώρα μας από ένα πιθανό μετάλλιο....
Στη Βουλή φτάνει το θέμα του αποκλεισμού της Βούλας Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά το ρατσιστικό σχόλιο της στο twitter.
Ο Ηλ. Κασιδιάς κατέθεσε ερώτηση προς τον υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού στην οποία κατηγορεί το μέσα ενημέρωσης ότι βάφτισαν ρατσιστικό το σχόλιο της.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ζητάει να μάθει: Ποια φυσικά πρόσωπα και ποιο όργανο αποφάσισε τον αποκλεισμό της πρωταθλήτριας, στερώντας τη χώρα μας από ένα πιθανό μετάλλιο; Με ποια διαδικασία ελήφθη η απόφαση και σε ποια συγκεκριμένη διάταξη βασίστηκε; Με ποιον ερμηνευτικό κανόνα κρίθηκε, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ε.Ο.Ε., ότι «…οι δηλώσεις (της) αντίκεινται στις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού»; Υιοθετεί η Ε.Ο.Ε. τα περί «ρατσιστικού» σχολίου και αν όχι, γιατί την απέβαλε;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.