Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ: Οι αδελφοί μας οι Έλληνες δεν έχουν θέση στην Κύπρο! [ΒΙΝΤΕΟ]


Αμφιλεγόμενη δήλωση του Προέδρου της Κύπρου, Δημήτρη Χριστόφια, στην πρώτη του ομιλία στο Ευρωκοινοβούλιο, αφ' ότου ανέλαβε η Κύπρος την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σχετικά με τους Έλληνες. Μας έβαλε στην ίδια μοίρα με τους Βρετανούς στρατιώτες και τους Τούρκους καταπατητές! Δείτε το Βίντεο...



Σε ομιλία που πραγματοποίησε ο Δημήτρης Χριστόφιας στο Ευρωκοινοβούλιο έκανε κάποιες περίεργες αναφορές. Συγκεκριμένα ανέφερε "να φύγουν οι αδερφοί μας οι Έλληνες από την Κύπρο" και όλο αυτό γιατί;

Για να εκπληρωθεί το όραμα που έχει ο ίδιος, ο οποίος αυτοπροσδιορίστηκε ως διεθνιστής κομμουνιστής, δηλαδή μια πολυπολιτισμική Κύπρο.

Παρακολουθήστε το βίντεο:


Να θυμήσουμε ότι ο νυν πρόεδρος δεν έχει μοιάσει στο ελάχιστο στον πολιτικό του αντίπαλο, όσο ήταν εν ζωή, Τάσο Παπαδόπουλο. Στο δημοψήφισμα για το σχέδιο Ανάν, που ο Τάσος Παπαδόπουλος είχε ορθώσει ανάστημα, λέγοντας "όχι" ο Χριστόφιας ήταν ο υπέρμαχος του "ναι".

Αλήθεια, κύριε πρόεδρε, υπερασπιστή της πολυπολυτισμικότητας, γιατί οι Ρώσοι δε σας έδωσαν δάνεια; Ούτε οι κινέζοι! Και προσφύγατε τελικά στο ΔΝΤ! Στο ΔΝΤ βρήκατε τα αδέλφια σας τους Κομμουνιστές;

3 σχόλια:

  1. Αδελφια κυπριοι...λουστειτε τον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδελφια κυπριοι ιδου ο κοκκινος προεδρος σας.Δεν πειρατε παραδειγμα πως την παθαμε εμεις ; Aυτος μεχρι να φυγει θα τα δωσει ολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λάθος τίτλος λάθος ανάλυση λάθος σχόλια, ας μάθουμε κάποτε να ακούμε και να βγάζουμε αντικειμενικά συμπεράσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.