Αφορμή και για τα δύο άρθρα, αποτέλεσε το γεγονός ότι η περιοχή του Γουίλιαμσμπουργκ του Μπρούκλιν την τελευταία δεκαετία έχει αλλάξει ολοκληρωτικά όψη.
''Οι αλλαγές είναι τόσο ραγδαίες που δικαιολογημένα πλέον έχουν χαρακτηρίσει την περιοχή μας μια από τις πιο ραγδαία αναπτυσσόμενες περιοχές όχι μόνο της Νέας Υόρκης, αλλά και όλης της Αμερικής. Κι αυτό διότι έχουν αλλάξει οι δείκτες δόμησης και τα τελευταία έξι τουλάχιστον χρόνια έχουν μετακομίσει στην περιοχή πολλοί καλλιτέχνες, οι οποίοι παρέμεναν στο Σόχο και στο Βίλατζ'', τόνισε ο συνιδιοκτήτης του εστιατορίου, Φώτης Φιωτοδημητράκης.
Σημαντικό ρόλο στην καλλιέργεια του αισθήματος της ασφάλειας και της τάξης, όπως αναφέρει και το άρθρο της ''New York Times'', παίζει και το εστιατόριο του ομογενή το οποίο είναι ανοικτό όλο το 24ωρο.
Το δημοσιογραφικό επιτελείο της ''New York Times'', είχε επισκεφθεί μερικές ημέρες πριν το εστιατόριο και συνομίλησε με την κόρη του, Θεοδώρα Φιωτοδημητράκη, και ζήτησε την άδειά τους για να φωτογραφίσουν και να συνομιλήσουν με τους πελάτες του εστιατορίου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.
Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.