Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Απήγαγαν σύζυγο κοσμηματοπώλη.

φωτο αρχείου
Στο στόχαστρό τους έβαλαν πέντε δράστες μία 36χρονη Τσέχα, σύζυγο κοσμηματοπώλη, στη Λεπτοκαρυά της Πιερίας. Την απήγαγαν για να την ληστέψουν…
Οι δράστες, τρεις εκ των οποίων επέβαιναν σε αυτοκίνητο, ακινητοποίησαν το μηχανάκι που οδηγούσε η 36χρονη και με την απειλή όπλων, αφού πρώτα τη χτύπησαν, την απήγαγαν.

Οι δράστες ,όπως γράφει το thestival.gr ,έδεσαν και φίμωσαν την άτυχη γυναίκα και κατευθύνθηκαν στην περιοχή της Πλάκας στο Λιτόχωρο. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής απέσπασαν τον κωδικό χρηματοκιβωτίου του κοσμηματοπωλείου του συζύγου της, της αφαίρεσαν μία τσάντα, που περιείχε 1.000 ευρώ, χρυσαφικά αξίας 1.500 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.

Οι δράστες κατόπιν εγκατέλειψαν το θύμα σε ερημική περιοχή και εξαφανίστηκαν. Διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.