Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

"Χρυσάφι" οι κλήσεις στον ΕΟΠΥΥ

Επίσημη παρέμβαση της γενικής γραμματείας καταναλωτή,για την "απάτη"
Τις χρεώσεις των τεσσάρων νέων τηλεφωνικών γραμμών του ΕΟΠΥΥ παρουσιάζει η γενική γραμματεία Καταναλωτή στο πλαίσιο της διαφανούς πληροφόρησης και της προστασίας των οικονομικών συμφερόντων των καταναλωτών...



Σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτές είναι:

•"14554" της BPO HELLAS - VODAFONE με χρέωση 0,98 ευρώ ανά κλήση από σταθερό και Vodafone. Στο 1,86 ευρώ ανά κλήση είναι η χρέωση από άλλα κινητά.

•"14784" της ΟΤΕ Α.Ε. -E-VALUE A.E. με χρέωση 1,07 ευρώ ανά κλήση από σταθερό και 1,18 ευρώ ανά λεπτό από κινητο.

•"14884" της CALL CENTER HELLAS με χρέωση 0,99 ευρώ ανά κλήση από σταθερό και 1,18 ευρώ ανά λεπτό από κινητό.

•"14900" της NEWSPHONE HELLAS με χρέωση 1,08 ευρώ ανά κλήση από σταθερό και 1,18 ευρώ ανά λεπτό από κινητό.

Οι γραμμές αυτές λειτουργούν σε αντικατάσταση της γραμμής "184", όπως είχε ανακοινώσει ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ.


1 σχόλιο:

  1. Πως να χαρακτηρίσεις -οία η μορφή τοιάδε η ψυχή-τον πρόεδρο του ΕΟΠΠΥ;Από που ξεφύτρωσε αυτός ο παρακμιακός τύπος που έχει το θράσος και εγκαλεί φαρμακοποιούς και κοινωνία;Κατάλοιπο του περιβάλλοντος Λομβέρδου;Ασμένως δεκτός κι΄απο τον Λυκουρέντζο...Ψεύδεται ασύστολα και διαρκώς.Τώρα έφτασε να απειλεί οτι δεν θα πληρώσει τις υποχρεώσεις του άν οι γιατροί και φαρμακοποιοί αρνηθούν απο 1ης Σεπτεμβρίου 2012 την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του οργανισμού-τέρας του οποίου -κακή τη τύχη -προϊσταται.Τώρα όσον αφορά το θράσος του πολιτικού σαλτιμπάγκου να φέρει την "καινοτομία" των αριθμών (πενταψήφιων)για τον καθορισμό ραντεβού νομίζω οτι ο Εισαγγελέας Οικονομικού εγκλήματος έχει πεδίον δόξης λαμπρόν.Ο θρασύς κύριος σε τηλεοπτική -μία απο τις πολλές του μαϊντανού-εμφάνιση είχε κατ΄αρχήν ξεχάσει ΤΟΝ Φ.Π.Α. των χρεώσεων και ανεφέρετο συνέχεια σε περίπου ένα ευρώ.Τώρα βλέπουμε οτι είναι πολύ περισσότερα και με χρονοχρέωση.Ο ανταγωνισμός -κοροϊδία σ΄όλο το μεγαλείο του...με χρεώσεις πανομοιότυπες τύπου καρτέλ...Ο υπόλογος στην κοινωνία κι΄όχι μόνο κ. Βουδούρης κάτι ψέλισσε και για δικαιώματα εισόδου (entry fies για τους ασχολούμενους με μανατζεριλίκια)δώδεκα εκατομμυρίων ευρώ που θα πάνε υπέρ των ασφαλισμένων .Λέμε τώρα...Η διαφημιση των εταιρειων πρέπει να υπερβαίνει τα είκοσι εκατομμύρια .Σύνολο τουλάχιστον τριάντα δύο εκατομμύρια ευρώ που μαζί με τα κέρδη θα υπερβαίνουν τα εκατό για όλες μαζί τις αδελφές εταιρείες.Απο την καμπούρα του ασφαλισμένου που θα προσπαθεί να κλείσει ένα ραντεβού σε κανα τριάρι μήνες...ΝΤΡΟΠΗ ΑΧΡΕΙΟΙ που μηχανεύεστε στις δερμάτινες πολυθρονάρες σας νέα κόλπα συνέχεια για να ξεζουμίζετε τον κοσμό.΄Ας έκανε ο "πονηρόβλαχος"άμα ήθελε λούσα και μεγαλεία διαγωνισμό για να βγεί μιά μειοδότις εταιρεία στην όποία ο ΕΟΠΠΥ να είχε υποχρεωτικά συμμετοχή τουλάχιστον 30%.Να επωφελούντο διαρκώς οι ασφαλισμένοι και να κέρδιζε και ένας που θα είχε χαμηλή την αξία της κλήσης και μόνο κι΄όχι χρονοχρεώσεις κι΄ άλλες λαμογιές.Ντροπή ΛΥΚΟΥΡΈΝΤΖΟ που ανέχεσαι αυτόν τον τύπο εκτός κι΄άν τον καθοδηγείς .ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ.(Θάρθει ο καιρός σας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.