Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Βολεύει τους "γαλάζιους" δικούς της και η Όλγα...


Και η Όλγα Κεφαλογιάννη στα χνάρια των υπολοίπων βο(υ)λευτών ΟΛΩΝ των κομμάτων, μπήκε για τα καλά στο κόλπο των διορισμών...



Η όμορφη Όλγα της... Αξιοκρατίας δεν σταμάτησε εκεί. Θέση στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΟΤ βρήκε και η δικηγόρη Ανδριανή (Νούλη) Παπανδριανού η οποία ήταν υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με το συνδυασμό: «Αττική-Νέα Προοπτική» του Βασίλη Κικίλια.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το parapolitiki.com, στο Δ.Σ χώρεσε και ο ιατροδικαστής(!) Γρηγόρης Λέων ο οποίος ήταν υποψήφιος σύμβουλος με την παράταξη του Νικήτα Κακλαμάνη στον κεντρικό τομέα της Αθήνας.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη αναθέτει τις τύχες του Ελληνικού Τουρισμού σε γαλάζιους πολιτευτές που δεν έχουν καμία σχέση με τον χώρο αλλά εντελώς τυχαία πολιτεύονται στην Αθήνα. Θυμίζω ότι η κ.Κεφαλογιάννη βγήκε πρώτη σε σταυρούς στην Α' Αθηνών, κερδίζοντας μέχρι και τον Δημήτρη Αβραμόπουλο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.