Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

ΤΩΡΑ: Χοντρά επεισόδια με δακρυγόνα, ξύλο και οδομαχίες στο Μεσολόγγι


Πολύ χοντρά επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη, αυτή τη στιγμή στα δικαστήρια Μεσολογγίου. Διαβάστε μόνο στο planet-greece όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό....



Πριν λίγο έγινε η μεταγωγή των τσιγγάνων κατηγορούμενων για τους πυροβολισμούς με καραμπίνα και τον τραυματισμό 3 κατοίκων του Αιτωλικού, κατά τη διάρκεια των χοντρών επεισοδίων που έλαβαν χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Οι κάτοικοι του Αιτωλικού, καθώς και μέλη της Χρυσής Αυγής, είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί, περιμένοντας τους κατηγορούμενους, οι οποίοι είχαν ζητήσει την Τρίτη και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν.

Ομάδα αθίγγανων που είχε σπεύσει για συμπαράσταστη στους "δικούς τους" δέχθηκε μεγάλη επίθεση από τους 200 συγκεντρωμένους και οι αστυνομικοί, που προσπάθησαν να τους προστατεύσουν προχώρησαν σε εκταταμένη χρήση χημικών προκειμένου να τους απωθήσουν.

Η κατάσταση, αυτή τη στιγμή, είναι αποπνικτική. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.