Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Έβγαλαν μαχαίρι μέσα σε νοσοκομείο- Φώναζαν σε γιατρό και διευθυντή "θα σας σφάξουμε"

Εικόνες… απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι στην Ορθοπεδική Κλινική του νοσοκομείου...
«Ερυθρός Σταυρός» . Ασθενής της κλινικής έκανε επίδειξη του... ταμπεραμέντου του, ενώ φίλοι του κατέφτασαν και δεν δίστασαν να βγάλουν μαχαίρι σε ειδικευόμενο γιατρό και σε διευθυντή της κλινικής.

Όλα άρχισαν όταν ο ασθενής έκανε παράπονα για το φαγητό του και μίλησε άσχημα στην τραπεζοκόμο. Άμεσα έφτασε στο δωμάτιό σου ειδικευόμενος γιατρός με διευθυντή της κλινικής για να ζητήσουν το λόγο για τη φασαρία. Τότε ο ασθενής τους έβρισε και έριξε κλωτσιά στον ειδικευόμενο γιατρό. Το σκηνικό όμως δεν σταμάτησε εκεί. Στη συνέχεια ήρθαν ενισχύσεις. Φίλοι του που είχαν έρθει να τον επισκεφτούν μπήκαν στη μέση, έβγαλαν μαχαίρι και είπαν «θα σας σφάξουμε όλους».

Από τις φωνές ξεσηκώθηκε η κλινική και συγκεντρώθηκαν εργαζόμενοι στο δωμάτιο. Οι νταήδες πήραν το φίλο τους και έφυγαν και εξαφανίστηκαν, όμως τα στοιχεία του ασθενή βρίσκονται ήδη στην αστυνομία, η οποία έσπευσε στο νοσοκομείο για να πάρει καταθέσεις.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.