Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Τιμωρία για τους ένστολους που κάνουν εμφανίσεις στα ΜΜΕ με στολή


Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δ.Κωσταράκος τονίζει ότι η εμφάνιση με στολή είναι πειθαρχικό παράπτωμα...



Διευκρινίσεις για όσους «δεν κατάλαβαν» το γράμμα και το πνεύμα της διαταγής του της 25 Σεπτεμβρίου με θέμα: «Διοικητικά – προσωπικό», έδωσε σήμερα το πρωί ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος, μιλώντας στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικού του Γενικού Επιτελείου.

Σύμφωνα με το parapolitika.gr, αναφερόμενος σε οικονομικά θέματα και δίνοντας διευκρινήσεις αναφορικά με την προαναφερθείσα διαταγή του – σε αυστηρό τόνο – τόνισε τα εξής, για να μην επιδέχονται «αμφισβητήσεις» ή τυχόν «παρανοήσεις» από το προσωπικό:

«Επειδή προφανώς το ήπιο και συμβουλευτικό ύφος της τελευταίας διαταγής του ΓΕΕΘΑ περί στολής έχει παρεξηγηθεί, καθίσταται σαφές ότι η διαταγή αποτελεί σαφή παρότρυνση των συναδέλφων να αποφύγουν τη συμμετοχή σε τηλεοπτικές εκπομπές και σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας φέροντας τη στολή τους. Γιατί αυτό, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς και διατάξεις, συνιστά πειθαρχικό παράπτωμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.