Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΩΡΑ: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Στουρνάρα - Σόιμπλε


Ολοκληρώθηκε πριν από 5 λεπτά η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, με τον Γερμανό ομόλογό του, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece....



ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών ενημέρωσε πλήρως τον Σόιμπλε για το πακέτο μέτρων των 11,7 δισ. ευρώ ενώ έκανε και κρούσεις για το θέμα της επιμήκυνσης. Μάλιστα η συνάντηση διήρκησε πολύ περισσότερο από το προγραμματισμένο. Για μιάμισυ ώρα ήταν να γίνει η συνάντηση των δύο ανδρών και τελικά διήρκησε ακριβώς 2 ώρες!

Ωστόσο, αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι ο Γιάννης Στουρνάρας δε θέλησε να κάνει την παραμικρή δήλωση για τη συνάντηση που είχε τόσο με τον Σόιμπλε όσο και με τον Βεστερβέλε, περίπου για μισή ώρα, νωρίτερα το πρωί. Ούτε, όμως, από την γερμανική πλευρά υπάρχει η παραμικρή διαρροή για την πορεία των συζητήσεων.

Είναι γεγονός, πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, ότι ο Στουρνάρας διεμήνυσε σε όλους τους τόνους ότι αυτή τη φορά η Ελλάδα θα τηρήσει μέχρι... τελείας τις δεσμεύσεις που απορρέουν από τη συμφωνία των νέων μέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.