Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Έξι συμβουλές για να προφυλαχθείτε από τη γρίπη!

Μαζί με το φθινόπωρο, ξεκίνησαν και οι πρώτες γρίπες...

Για να μην ταλαιπωρείστε και να προστατευθείτε, δείτε έξι απλούς τρόπους- ασπίδα από τις επιθέσεις ιών. Πιείτε πολλά υγρά: Ο αφυδατωμένος οργανισμός είναι πιο επιρρεπής στις λοιμώξεις. Εκτός από νερό, δείξε μια προτίμηση και στο τσάι που είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά.
Κοιμηθείτε σωστά: Ο καλός ύπνος βοηθά στην ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος.
Βελτιώστε τη διατροφή σας: Εκτός από φρούτα πλούσια σε βιταμίνη C, προτίμησε κι εκείνα που έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες και πολλές φυσικές ίνες. Μείωσε γαλακτοκομικά και λιπαρές τροφές που επιβαρύνουν το έντερο και φάε μπόλικη ρίγανη, κρεμμύδι και σκόρδο που φημίζονται για την αντιμικροβιακή τους δράση.
Γυμναστείτε: Έστω και 20 λεπτά περπάτημα την ημέρα αρκούν για να ενισχύσουν την κυκλοφορία των λευκών σου αιμοσφαιρίων και να βοηθήσουν στην παραγωγή αντισωμάτων.
Πλύνετε σωστά τα χέρια σας: Αυτό σημαίνει πριν από κάθε γεύμα και μετά από κάθε επίσκεψή σου στην τουαλέτα.
Χαμογέλατε: Το χαμόγελο δεν κοστίζει τίποτα και σύμφωνα με τους ειδικούς βοηθά στην απελευθέρωση θρεπτικών ουσιών στον οργανισμό που ενισχύουν το ανοσοποιητικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.