Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Κεδίκογλου: Ο Τσίπρας ζει σε άλλο πλανήτη


Την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σ. Κεδίκογλου προκάλεσε η αναφορά του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα σε συνέντευξή του στο Reuters, ότι o ΣΥΡΙΖΑ δεν επιθυμεί να προκαλέσει με τεχνητό τρόπο την πτώση της κυβέρνησης....



«Δεν είναι ώρα για επικοινωνιακού χαρακτήρα κόλπα, δεν είναι ώρα να προκαλέσουμε με τεχνητό τρόπο την πτώση της κυβέρνησης, αλλά είναι ώρα να αντισταθούμε σε αυτή την πολιτική και σε αυτή την κατεύθυνση βρίσκουμε συμμάχους, όχι μονό σε όσους ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές, αλλά και στους πολίτες που από φόβο ψήφισαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ», αναφέρει στη συνέντευξή του ο κ. Τσίπρας.

Γι αυτό, τονίζει, «δε θα σταθούμε μόνο στο να τα καταψηφίσουμε στην Βουλή, αλλά θα καλέσουμε όλους τους βουλευτές, ανεξάρτητα από τα κόμματα στα όποια ανήκουν, να σταθούν μπροστά στην ιστορική τους ευθύνη και να πράξουν σύμφωνα με την συνείδησή τους».

«Ο κ. Τσίπρας κατέβηκε στις τελευταίες εκλογές με το δόγμα "το ευρώ δεν είναι φετίχ". Έφτασε, αργότερα, στο σημείο να ευχηθεί στη Βουλή "να γίνει η Ελλάδα Αργεντινή". Ύστερα, μαζί με τον πολιτικό του μέντορα Αλέκο Αλαβάνο επεξεργάζονται σχέδιο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, επιμένοντας στην επικίνδυνη στρατηγική των συνιστωσών του, που θα οδηγήσει τη χώρα στην εξαθλίωση και τους Έλληνες στο περιθώριο της Ευρώπης», σχολίασε ο κ. Κεδίκογλου και σήμερα, συμπλήρωσε, «δηλώνει ότι δεν θέλει να προκαλέσει την πτώση της κυβέρνησης».

Τα διάφορα κομμουνιστικά κόμματα της Ευρώπης, που καταδέχονται ακόμη να συνομιλούν μαζί του, του τραβάνε το αυτί αναγκάζοντάς τον να ανασκουμπωθεί για τις κατά καιρούς δηλώσεις του. Ο κ. Τσίπρας ζει σε άλλο πλανήτη. Του ευχόμαστε να προσγειωθεί στην πραγματικότητα», κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στο σχόλιό του για τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Reuters.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.