Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Αποφυλακίζεται ο Πετζετάκης.

Αναστέλλεται η δεκαετής ποινή φυλάκισης που είχε επιβληθεί στον επιχειρηματία Γιώργο Πετζετάκι για χρέη ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ προς το Δημόσιο, υπό τον όρο ότι...


 θα εμφανίζεται μία φορά τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Ο πρόεδρος της βιομηχανίας ελαστικών είχε καταδικαστεί προ μηνός από το Β' Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο σε φυλάκιση δέκα ετών χωρίς αναστολή για χρέη προς το Δημόσιο. Το δικαστήριο δεν είχε δώσει στον καταδικασθέντα αναστολή με αποτέλεσμα να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Γ. Πετζετάκι προκειμένου να εκτίσει την ποινή του.

Ο επιχειρηματίας ωστόσο, μέσω του συνηγόρου του Α. Αθανασόπουλου , υπέβαλε αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής η οποία έγινε δεκτή και συνεπώς ο κ. Πετζετάκις θα είναι ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Στην αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής που υπέβαλε ο επιχειρηματίας, επικαλείτο μεταξύ άλλων ότι με την φυλάκισή του θα επέλθει η οριστική οικονομική κατάρρευση της εταιρείας αλλά και της οικογενείας του. Ως προς την εταιρεία επεσήμανε ότι βρίσκεται κοντά στην σύναψη συμφωνίας με επενδυτή , η οποία εφόσον ευοδωθεί θα διασφαλίσει τις 300 θέσεις εργασίας των υπαλλήλων της αλλά και την αποπληρωμή των χρεών προς το δημόσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.