Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Πουλάνε καθαρό αέρα σε κουτάκια!!!!!

Θυμόσαστε που κάποτε είχε ξεκινήσει ένα trend με τα μπαρ οξυγόνου, όπου αντί για ποτό ζητούσες αρωματισμένο οξυγόνο; Πλέον το οξυγόνο το βρίσκεται συσκευασμένο και σε κουτάκι. Αφού οι προβλέψεις δείχνουν πως σε ...

λίγο καιρό ο καθαρός αέρας θα είναι ένα δυσεύρετο αγαθό, ένας Κινέζος επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος αποφάσισε να τον κάνει ένα προϊόν προσιτό σε όλους. Έτσι θέλοντας να βοηθήσει τους συμπατριώτες του που κυκλοφορούν καθημερινά μέσα στην μολυσμένη ατμόσφαιρα των μεγαλουπόλεων έβαλε καθαρό αέρα σε κουτάκια αλουμινίου και άρχισε να τα πουλάει 0.80 δολάρια το καθένα. Το όνομα του “αναψυκτικού” είναι βέβαια το όνομα του δημιουργού του Chen Guangbiao: ή αλλιώς “Καλός άνθρωπος,» και έχει πάνω του και το πρόσωπο του.

Στο κουτάκι θα βρει κανείς οδηγίες και tips που ενθαρρύνουν τους ντόπιους να γίνουν πιο φιλικοί προς το περιβάλλον με το να κοιμούνται μια ώρα νωρίτερα για να κάνουν οικονομία στην ενέργεια. Πάντως η ιδέα έπιασε και το προϊόν έχει ήδη ξεπουλήσει.

100% οργανικός αέρας απο την Πράγα!

Όπως όλα δείχνουν όμως δεν είναι και τόσο καινοτόμος αφού την ίδια ιδέα αλλά με διαφορετικό σκοπό είχε και ο φωτογράφος από την Πράγα, Kirill Rudenko, ο οποίος πουλάει online μέσω του Etsy.com τον αέρα της πόλης του, ως τουριστικό αναμνηστικό με κόστος τα 10 δολάρια. Απευθύνεται σε εκείνους που δεν έχουν επισκεφτεί την πόλη και θέλουν να ταξιδέψουν εκεί έστω και νοερά!



πηγή: jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.