Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Γιάννη να σταθεί στα πόδια του

To planet-greece ευγενής χορηγός επικοινωνίας σε μία συναυλία γεμάτη ανθρωπιά. Στηρίξτε την...

To planet-greece στο πλευρό του Γιάννη πιστεύουμε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις αξίζει να δίνεται η δυνατότητα σε έναν νεο άθρωπο να σταθεί στα πόδια του...στην διάθεση μας βρίσκονται όλα τα εγγραφα που επιβεβαιώνουν οτι ο Γιάννης έχει την ανάγκη όλων μας και 8 ευρώ θεωρούμε ότι όλοι μπορούν να τα δώσουν σας παραθέτουμε την ιστορία του Γιάννη και ελπίζουμε να βοηθήσετε όλοι....δειτέ την ιστορία σαν να ειναι κάποιος δικός σας άνθρωπος


Τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/10/2012) συνέβη στο Γκάζι ένα από αυτά τα ατυχήματα που χαρακτηρίζονται τραγικά. Ένας νέος, σερβιτόρος σε καφέ στο Γκάζι, ο Γιάννης, αφού χαλάρωνε στο ρεπό του, στο μαγαζί που δούλευε καθημερινά, πήρε το ποδήλατο να επιστρέψει στο σπίτι του. Περνώντας από τις γραμμές του τρένου στην Κωνσταντινουπόλεως, κάποιος τον χαιρέτησε –ήταν πολύ αγαπητός ο Γιάννης, νέος και ωραίος και ταλαντούχος αθλητής-, γύρισε να απαντήσει, και ούτε είδε ούτε άκουσε το τρένο που ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα. Το τρένο τον χτύπησε, τον παρέσυρε και συνέχισε την πορεία του. Κι όταν ο γίγαντας Γιάννης σηκώθηκε δεν μπορούσε να σταθεί, δεν μπορούσε να σταθεί γιατί δεν είχε πόδια… Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο και μπαίνοντας στο χειρουργείο είπε στο γιατρό «…γιατρέ μου κάνε ό,τι πρέπει αλλά σε παρακαλώ σκέψου ότι από εμένα μπαίνει το μεροκάματο στο σπίτι…». Ο γιατρός προσπάθησε αλλά τελικά ακρωτηρίασε και τα δυο του πόδια.

Ο Γιάννης σήμερα αναρρώνει στο κρεβάτι του νοσοκομείου «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» περιμένοντας να κλείσουν οι πληγές του, χαμογελά και ελπίζει ότι θα βρεθούν τα χρήματα για να βάλει προσθετικά μέλη και να μπορεί να «φέρνει το μεροκάματο στο σπίτι».

Οι «φίλοι του Γιάννη» διοργανώνουν συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα προκειμένου να μπορέσουν να μαζέψουν το μεγάλο χρηματικό ποσό που απαιτείται, για να γίνει η επέμβαση που θα του χαρίσει πάλι την ελπίδα…Η τιμή του εισιτηρίου ειναι μόλις 8 ΕΥΡΩ


Τα έσοδα από τη συναυλία θα δοθούν αποκλειστικά στην οικογένεια του Γιάννη και στο νοσοκομείο «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» και τους γιατρούς για να φτιάξουν και πάλι πόδια στο Γιάννη, για να περπατά, για να μπορέσει να επιβιώσει αυτός και η οικογένεια του.

Συναυλία Φιλανθρωπικού χαρακτήρα

«Για το Γιάννη….»

Μια συναυλία για τη ζωή…
Μια συναυλία για την πίστη στις ανθρώπινες δυνάμεις, στις ανθρώπινες αξίες.

Τα όνοματα των καλλιτεχνών θα ανακοινώθουν όταν οριστικοποιηθούν όλα.

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Στο νυχτερινο κέντρο "Βοτανικός"
Ιερά Οδός & Σπύρου Πάτση

3 σχόλια:

  1. Για όσους ρωτάτε,δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος λογαριασμός για να μπορούν να καταθέτουν χρήματα όσοι θέλουν να βοηθήσουν.Εάν ανοιχτεί κάποιος λογαριασμός θα σας ενημερώσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. i synaylia ti wra tha ginei?tha enimerwthoyme sthn poreia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι φίλε,για όλες τις λεπτομέριες θα σας κρατάμε ενήμερους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.