Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Ζήγρας: Σας "έδωσα" τον Άκη, αποφυλακίστε με να σας πω κι άλλα...


Μόνο τυχαία δεν είναι η αίτηση αποφυλάκισης που κατέθεσε ο εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Νίκος Ζήγρας, κι ένας εκ των βασικών κατηγορουμένων για το σκάνδαλο με τις μίζες δεκάδων εκατ. ευρώ στο υπ. Εθνικής Άμυνας, την περίοδο υπουργείας του Άκη. Όλες οι ενδείξεις...



και οι πληροφορίες συγκλίνουν στο γεγονός ότι ο Νίκος Ζήγρας θα πάρει το πολυπόθητο "οκ" από την αρμόδια επιτροπή για αποφυλάκιση, μέχρι την διεξαγωγή της δίκης. Κι αυτό γιατί οι καταθέσεις Ζήγρα έχουν κάψει τόσο τον Άκη όσο και άλλους συγκατηγορούμενούς του.

Στην αίτησή του, ο Νίκος Ζήγρας επικαλείται μεταξύ άλλων λόγους υγείας, ενώ καταγγέλλει ότι οι δικαστικές αρχές δεν αξιοποίησαν την πρότασή του να επιστραφούν στο Δημόσιο, με τη συναίνεσή του, τα χρήματα που είχαν μείνει σε λογαριασμούς του στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τον κ. Ζήγρα, οι λογαριασμοί ανοίχθηκαν εν αγνοία του από τον 'Ακη Τσοχατζόπουλο. Επαναλαμβάνει ακόμη ότι ο ίδιος ήταν εκτελεστικό όργανο των αποφάσεων του προφυλακισμένου εξαδέλφου του και τονίζει: «Εγώ ούτε συνομιλούσα απευθείας με τους ειδικούς που είχε επιλέξει ο συγκατηγορούμενός μου για να στήσει το δίκτυο εταιρειών και λογαριασμών ούτε ήλεγχα τους λογαριασμούς ή τις εταιρείες που ανοίχτηκαν στο όνομά μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.