Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Τραπεζικός υπάλληλος - μακρυχέρης! Άρπαξε 650.000 ευρώ από πελάτες της τράπεζας!


Κομπίνα από υπάλληλο τραπέζης των Ιωαννίνων. Φέρεται να απέσπασε πάνω από 650.000 ευρώ από καταθέσεις ανυποψίαστων πελατών...



"Χέρι" σε λογαριασμούς πελατών, χωρίς μέχρι πριν λίγο καιρό να καταλάβει κανείς τίποτα, είχε βάλει ένας τραπεζικός υπάλληλος στα Γιάννινα.

Ο εν λόγω υπάλληλος είχε στήσει ολόκληρη κομπίνα, αποσπώντας εδώ και καιρό χρήματα από λογαριασμούς, γεμίζοντας ταυτόχρονα τις δικές του τσέπες. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το ποσό που φέρεται να έχει συγκεντρώσει από την παράνομη δραστηριότητα του υπερβαίνει τις 650.000 ευρώ.

Για να διαλευκανθεί μάλιστα πλήρως η υπόθεση, επιθεωρητές από την Αθήνα έχουν μεταβεί στα Γιάννινα και κάνουν εσωτερικό έλεγχο, ο οποίος ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί ενώ είναι άγνωστο αν η τράπεζα έχει ενημερώσει τους πελάτες, από τις καταθέσεις των οποίων έχουν υπεξαιρεθεί χρήματα.

Πηγή: epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.