Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Φέκτερ: Μεικτή λύση για την Ελλάδα


Η ευρωζώνη θα εξετάσει κατά πόσο η Ελλάδα έχει εκπληρώσει όλες τις προαπαιατούμενες δράσεις, τόνισε η Αυστριακή ΥΠΟΙΚ, προσερχόμενη στο Eurogroup...



Για την ανάγκη επίτευξης «μεικτής λύσης» για την Ελλάδα, καθώς δεν υπάρχει μια ενιαία απάντηση, έκανε λόγο η υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας Μαρία Φέκτερ, προσερχόμενη στη συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλλες.

Όπως είπε, η ευρωζώνη θα εξετάσει κατά πόσο η Ελλάδα έχει εκπληρώσει όλες τις προαπαιατούμενες δράσεις ενώ πρόσθεσε πως η Αυστρία τάσσεται κατά της χορήγησης «φρέσκου χρήματος» στην Ελλάδα, κάτι το οποίο θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να εξηγηθεί στους αυστριακούς φορολογούμενους.

Τέλος, σημείωσε ότι η χώρα της υποστηρίζει τη λύση της μείωσης των επιτοκίων δανεισμού για την Ελλάδα, ζήτημα στο οποίο όμως υποστήριξε πως κάποια κράτη μέλη έχουν αντιρρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.