Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Γυαλιά καρφιά στον Άγιο Παντελεήμονα. Συνελήφθησαν αλλοδαποί, που κρατούσαν ρόπαλα και σπασμένα μπουκάλια. Επίθεση σε καφενείο [ΒΙΝΤΕΟ]


Ακόμη μία νύχτα βίας στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα κατά τη διάρκεια πορείας που έγινε σε...

ένδειξη διαμαρτυρίας για την πρόσφατη επίθεση και τον τραυματισμό έλληνα ιδιοκτήτη κουρείου στην οδό Μιχαήλ Βόδα, στο κέντρο της Αθήνας.

Στην περιοχή της πλατείας Αγίου Νικολάου, ομάδα ατόμων που συμμετείχαν στην πορεία - η οποία ξεκίνησε έξω από το κουρείο - προκάλεσε φθορές σε τραπέζια και καρέκλες έξω από κατάστημα αλλοδαπού, αραβικής καταγωγής.

Αστυνομικές δυνάμεις που έφθασαν στην περιοχή συνέλαβαν λίγα μέτρα μακρύτερα τέσσερις αλλοδαπούς που κατείχαν ρόπαλα, μεταλλικά κλομπ και σπασμένα μπουκάλια, ενώ συνελήφθη και ένας Ελληνας για βιαιοπραγία κατά αστυνομικών. Επίσης προσήχθησαν άλλοι πέντε Ελληνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.