Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Λουκέτο και στην πισίνα του Ζαππείου


Ακόμη ένα σημαντικό πλήγμα δέχεται ο ελληνικός αθλητισμός. Μετά τη μη συμμετοχή της χώρας μας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25άρας πισίνας που διεξάγεται στη Γαλλία, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters οι κολυμβητικές εγκαταστάσεις του Ζάππειου ετοιμάζονται να «βάλουν λουκέτο» καθώς δεν υπάρχουν χρήματα για να αγοραστεί...

 πετρέλαιο!

Το κολυμβητήριο, που βρίσκεται σε ένα ιστορικό σημείο της Αθήνας, πίσω από τις στήλες του Ολυμπίου Διός και έναντι του Παναθηναϊκού Σταδίου, χρησιμοποιείται για τη βασική προπόνηση κορυφαίων αθλητών του πόλο και της κολύμβησης.

Εκπρόσωπος της ελληνικής ολυμπιακής επιτροπής τόνισε στο Reuters ότι η πισίνα θα κλείσει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδα, καθώς δεν βρέθηκαν χρήματα για να αγοραστεί πετρέλαιο, έτσι ώστε να υπάρχει ζέστη στις εγκαταστάσεις.

«Η εγκατάσταση είναι μία από τις πιο συμβολικές, αλλά στην παρούσα χρονική περίοδο δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα», τόνισε το μέλος της ΕΟΕ. Πρόσφατα σε συνέντευξη που παραχωρήθηκε τα μέλη της ολυμπιακής επιτροπής είχαν προειδοποιήσει ότι αρκετές ομοσπονδίες είναι έτοιμες να «βάλουν λουκέτο», σε περίπτωση που δεν αλλάξει το πλάνο του κρατικού προϋπολογισμού ως προς το ύψος των επιχορηγήσεων.

Επίσης, η Ελλάδα δεν έστειλε αθλητές/τριες στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25άρας πισίνας που ξεκίνησε στη Γαλλία, για πρώτη φορά τα τελευταία 16 χρόνια, λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.