Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Δεν θέλουν να την βλέπουν μπροστά τους οι συμπατριώτες της ,την Ρωσίδα Μις Κόσμος

Την κατακραυγή των συμπολιτών της έχει προκαλέσει η «Μις Κόσμος» για το 2012, Ναταλία Περεβέρζεβα, για τις...


 προσβλητικές δηλώσεις αναφορικά με την πατρίδα της.

Η Ρωσίδα καλλονή, που έλαβε το στέμμα στο διαγωνισμό καλλιστείων που διεξήχθησαν φέτος στις Φιλιππίνες, είναι μοντέλο και πρώην οικονομική σύμβουλος.

«Η Ρωσία είναι ένας ζητιάνος. Η δική μου Ρωσία δεν μπορεί να βοηθήσει τους ηλικιωμένους και τα ορφανά. Γιατροί , μηχανικοί και δάσκαλοι εγκαταλείπουν την χώρα γιατί δεν έχουν να ζήσουν. Η δική μου Ρωσία είναι ένας ατελείωτος πόλεμος στον Καύκασο…», δήλωσε η Ναταλία αφήνοντας εμβρόντητους τους παρευρισκομένους.

Οι ρωσικές εφημερίδες αναρωτιούνται εάν η δική τους Μις Κόσμος ντροπιάζει τη Ρωσία ή απλά λέει την αλήθεια. Άλλες, πάλι, υποστηρίζουν ότι η «κοφτερή» γλώσσα της 24χρονης Ναταλίας ενόχλησε τους συμπατριώτες της επειδή τα λόγια της ειπώθηκαν μπροστά σε ξένους δημοσιογράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.