Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Η πρώτη δημοσκόπηση μετά την ψήφιση των μέτρων.

Η πρώτη δημοσκόπηση μετά την ψήφιση των νέων μέτρων αποτυπώνει την ...


επιθυμία των πολιτών για ανασχηματισμό αλλά όχι και για πρόωρες εκλογές.

Στη δημοσκόπηση της Rass που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Παραπολιτικά, στην ερώτηση «μετά την ψήφιση των μέτρων, τι θα ήταν πιο ωφέλιμο για τη χώρα να συμβεί», το 30,5% των πολιτών επιθυμεί ανασχηματισμό της κυβέρνησης, το 29,8% πρόωρες εκλογές, το 28,2% να παραμείνει η κυβέρνηση ως έχει, ενώ το 11,5% δεν γνωρίζει ή δεν απαντά.

Στο ερώτημα για το εάν «η ΔΗΜΑΡ πρέπει να παραμείνει στην κυβέρνηση αφού δεν ψήφισε τα μέτρα», οι ερωτηθέντες απαντούν 58,2% να μείνει και 32% να φύγει.

Στο ερώτημα για το εάν «υπήρχαν και άλλα περιθώρια διαπραγμάτευσης με την τρόικα από τον πρωθυπουργό», οι πολίτες απαντούν σε ποσοστό 73,0% πως υπήρχαν κι άλλα περιθώρια διαπραγμάτευσης ενώ το 21,2% πιστεύει πως διαπραγματεύθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στην ερώτηση για το εάν «πιστεύετε ότι η παραμονή της χώρας στο ευρώ είναι ωφέλιμη ή επιζήμια», το 65,2% πιστεύει ότι είναι ωφέλιμη ενώ το 31% απαντά πως είναι επιζήμια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.