Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Συνεργάτες με IQ μεγαλύτερο του 140 αναζητά η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ


Εξωτερικούς συνεργάτες με βασική προϋπόθεση να έχουν δείκτη νοημοσύνης...
μεγαλύτερο του 140 ζητά μέσω αγγελίας ο υπουργός υγείας της ΠΓΔΜ Νίκολα Τοντόρφ.



Οι συνεργάτες, όπως αναφέρεται στην αγγελία, πρέπει να έχουν πιστοποιητικό από τον διεθνή οργανισμό Mensa, με το οποίο θα αποδεικνύεται ότι διαθέτουν υψηλό δείκτη νοημοσύνης.

Οι συνεργάτες αυτοί θα αποτελέσουν μέλη μίας νεοσύστατης Επιτροπής στο υπουργείο Υγείας σχετικά με αναλύσεις στον χώρο της Υγείας και θα αμείβονται με 50 έως 80 ευρώ έκαστος για μία με δύο συνεδριάσεις της Επιτροπής το μήνα.

Η αγγελία προκάλεσε αντιδράσεις και επικριτικά σχόλια κυρίως στα κοινωνικά δίκτυα. Μάλιστα η είδηση μεταδόθηκε και από ξένα μέσα ενημέρωσης.

Ο ίδιος ο υπουργός, απαντώντας στις επικρίσεις, υποστήριξε ότι δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό στην αγγελία αυτή, σημειώνοντας ότι σκοπός του είναι η συγκρότηση μία ομάδας ικανότατων συμβούλων για να παρέχουν υπηρεσίες που θα συμβάλουν στην αναβάθμιση του χώρου της Υείας στην ΠΓΔΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.