Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

O Παναθηναϊκός στην Πόλη αντίπαλος στον... ευατό του


Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ είναι ο τέταρτος κατά σειρά αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον Α΄ όμιλο της Ευρωλίγκας, με τους «πράσινους» να δοκιμάζονται απόψε στην Πόλη. Μόνο που απέναντί τους θα έχουν δύο λατρεμένους παίχτες του Τριφυλλιού, που τους χάρισαν μεγάλες συγκινήσεις....

Ο αγώνας θα μεταδοθεί στις 20:00, από την Novasports 3.

Η αποστολή της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη είναι πολύ δύσκολη, αφού ο τουρκικός σύλλογος ενισχύθηκε πολύ και σε όλα τα επίπεδα, με αποτέλεσμα να μην έχει έχει την παραμικρή σχέση με την περυσινή ομάδα.

Κατ΄ αρχάς την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο δημιουργός της μεγάλης Σιένα, Σιμόνε Πιανιτζιάνι, ενώ μεγάλες αλλαγές έγιναν και στο έμψυχο δυναμικό του τουρκικού συλλόγου. Παίκτες της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ είναι, πλέον, το ίνδαλμα και αγαπημένο παιδί των φίλων του Παναθηναϊκού, Μάικ Μπατίστ, όπως και ο Ρομέιν Σάτο.

Η διοίκηση όμως δεν αρκέστηκε σε αυτούς, προσθέτοντας στο ρόστερ αθλητές όπως οι Μπο ΜακΚάλεμπ, Ντέιβιντ Άντερσεν, Τζέι Άρ Μπρέμερ, οι οποίοι πλαισιώνουν τον ήδη αξιόλογο κορμό των Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, Ομέρ Ονάν, Καγιά Πεκέρ και Εμίρ Πρέλτζιτς.

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί απόψε με πλήρη σύνθεση, καθώς τόσο ο Σχορτσιανίτης όσο και ο Ξανθόπουλος ξεπέρασαν κάποια μικροπροβλήματα υγείας που τους ταλαιπώρησαν και ταξίδεψαν με την αποστολή.

Αμφότερες οι ομάδες μετρούν έως τώρα στη διοργάνωση δύο νίκες και μία ήττα, από τη Ρεάλ Μαδρίτης και οι δύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.