Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Πέταξαν σκουπίδια στη ΔΗΜΑΡ,μπούκαραν στο προαύλιο της βουλής

φωτο:rbnews
 Οι εργαζόμενοι στους δήμους ξεκίνησαν την πορεία τους από τα γραφεία της Ομοσπονδίας, στην πλατεία Καραϊσκάκη και καθώς ...

περνούσαν έξω από τα γραφεία της ΔΗΜΑΡ, στην Αγίου Κωνσταντίνου, πέταξαν σκουπίδια και αναποδογύρισαν κάδους απορριμμάτων.

Στη συνέχεια όταν έφτασαν στη Βουλή, μπήκαν στο προαύλιο της Βουλής, από το πλάι των λουλουδάδικων, εκεί όπου βρίσκεται το άγαλμα του Βενιζέλου. Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, όμως, δεν τους επέτρεψαν να προχωρήσουν πιο μέσα.

Περίπου στις 13:50 έγινε γνωστό ότι αντιπροσωπεία της ΠΟΕ ΟΤΑ θα συναντήσει το προεδρείο της Βουλής. Σχεδόν την ίδια ώρα, οι εργαζόμενοι, υποχώρησαν προς το φυλάκιο που βρίσκεται πριν από το προαύλιο της Βουλής.

Νωρίτερα, η ΠΟΕ ΟΤΑ ανακοίνωσε ότι σκληραίνει τη στάση της, εξαγγέλλοντας νέα 48ωρη απεργία την Πέμπτη και την Παρασκευή, αποχή το Σαββατοκύριακο, 48ωρη απεργία τη Δευτέρα και την Τρίτη αλλά και συμμετοχή στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.