Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΔΕΙΤΕ: Η διαφημιστική καμπάνια του Βενιζέλου κατά της Χρυσής Αυγής [ΦΩΤΟ]


Μετά την επίθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ που ζήτησε να τεθεί εκτός νόμου το κόμμα του Μιχαλολιάκου και την σκληρή απάντηση του Λαικού Συνδέσμου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εγκαινιάζει απόψε μια διαδικατυακή καμπάνια με θέμα τον ναζισμό και τον φασιμό, κοινοποιώντας...



στην προσωπική του σελίδα στο facebook την φωτογραφία ενός μικρού παιδιού, που εστιάζει στην (καθαρή) ματιά του και λέει το εξής:

"Όλοι μπορούμε να γίνουμε θύματα ρατσιστικής ή κοινωνικής βίας. Λέμε ΟΧΙ στον νεοναζισμό, στους νοσταλγούς της Χούντας, στους οπαδούς της βίας".

Η αφίσα έχει τίτλο "πρωτοβουλία κατά του νεοναζισμού και της ρατσιστικής και κοινωνικής βίας" που δείχνει πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θέλει η προσπάθεια απομόνωσης της Χρυσής Αυγής να πάρει κινηματικό χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.