Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Καμμένος: Οι δυνάμεις του Μνημονίου πασχίζουν να βρουν βουλευτές [ΒΙΝΤΕΟ]


Νέες αιχμηρές δηλώσεις για τις καταγγελίες και τις αποχωρήσεις στελεχών των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε σήμερα ο πρόεδρος του κινήματος, Πάνος Καμμένος, υποστηρίζοντας ότι «οι δυνάμεις του Μνημονίου πασχίζουν να βρουν βουλευτές»...



«Κάποιοι επιθυμούσαν να αλλάξουν τη φυσιογνωμία του κινήματος και να το μετατρέψουν σε κεντροδεξιό κόμμα», δήλωσε σε συνέντευξή του στην  εκπομπή "Πρωινό ΑΝΤ1", με τον Γιώργο Παπαδάκη, και πρόσθεσε ότι το θέμα που προκύπτει είναι πολιτικό, ενώ ερωτηθείς «αν είναι στημένο το σκηνικό» απάντησε ότι «θα το δείξουν οι επόμενες ώρες».

Σε ό,τι αφορά τις καταγγελίες του Γιάννη Μανώλη για το non paper του Μαΐου που έφθασε στα χέρια του Προέδρου της Δημοκρατίας, έκανε λόγο για «παραμύθια», επανέλαβε ότι δεν εδόθη από τον ίδιο, καθώς και ότι δεν επρόκειτο να μπει ποτέ σε μια κυβέρνηση που θα αποδεχόταν το μνημόνιο.

Εξέφρασε παράλληλα την έκπληξή του για την παραίτηση του Χρηστου Ζώη και επισήμανε ότι παραιτήθηκε από εκπρόσωπος αλλά δεν έχει φύγει από το κίνημα.

Ακόμη, επισήμανε πως το κίνημα δήλωσε από την πρώτη στιγμή ότι δεν παίρνει ιδεολογική ταυτότητα και ξεκαθάρισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι ανοικτοί σε συνεργασία με την Αριστερά, το κέντρο και όσους πολίτες συμφωνούν με τις θέσεις τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.