Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Η απαράδεκτη Αννίτα Πάνια

Δεν θα είχα κανένα ουσιαστικό λόγο να ασχοληθώ με την τρασαδούρα που ακούει στον τίτλο "Αννίτα sos". Mόνο που η παρουσιάστρια φρόντισε να μας υπενθυμίσει την παροιμία "άλλαξε ο Μανωλιός".
'Εχοντας στις πλάτες της τις αλήστου μνήμης - από κάθε άποψη - τραγικές εκπομπές της στο Alter φρόντισε να ...


τρουπώσει στον Alpha για να εξιλεωθεί με μια ιδιαιτέρως "εμπνευσμένη" εκπομπή, όπου με το πρόσχημα της βοήθειας - εξ ου και το δήθεν sos - συνεχίζει τον ίδιο κατήφορο κακογουστιάς, θράσους και αναίδειας.

Η Αννίτα Πάνια αυτό έμαθε και με αυτό πορεύεται επί σειρά ετών, κάνοντας εκπομπές που ευτέλιζαν και εξευτέλιζαν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, με κάθε λούμπεν ή άνευ γνώσης και συνείδησης άτομο, με μόνο σκοπό τον εκβιασμό του εύκολου γέλιου προς τέρψιν ενός συγκεκριμένου τύπου ακροατηρίου. Στον θεωρητικώς καθώς πρέπει Alpha ήλπιζαν ότι θα ξεχνούσε τον παλιό κακό εαυτό της και θα έβγαζε μιαν άλλη προσωπικότητα. Φευ, άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.

Απόδειξη το απαράδεκτο, από κάθε άποψη, τελευταίο κρούσμα της επιτηδευμένης μαγκιάς της όπου εξέθεσε με το χειρότερο δυνατό τρόπο τον μουσικό επιμελητή της εκπομπής της στον αέρα, προσβάλλοντας τον χυδαία και ιταμά. Καθώς ο τελευταίος δεν μπορούσε να απάντησε στα λεγόμενα της συνέχισε να τον "στολίζει" ζωντανά ως ανίκανο, άχρηστο, άρρωστο, άτομο που χρήζει ιατρικής βοήθειας. Όλα αυτά γιατί δεν της άρεσαν οι επιλογές του! Αν το κανάλι ήταν σοβαρό θα έπρεπε να απομακρύνει την παρουσιάστρια για αυτή την αήθη από αέρος επίθεση.

Σαν να μην έφτανε αυτό, που από μόνο του ήταν υπεραρκετό, τα έβαλε και με τηλεθάτρια της και τους συνεργάτες της, λέγοντας "τι μου τη βγάλατε πάλι αυτή; κάτι μου τη σπάει με αυτήν". Νέα προσβολή λίγο μετά για την κυρία που βγάζει τις γραμμές στον αέρα. Το χείριστο δε είναι τα χαχανητά των ανθρώπων που δέχονται να γίνει η προσβολή τέτοιου είδος όχημα προβολής για μια παρουσιάστρια.

Αφού αποφάσισε να χαρίζει καζανάκια ας τα τραβήξει αλλά ας έχει φροντίσει και για τα περαιτέρω όσον αφορά στη σωστή τοποθέτηση της στο εν λόγω αντικείμενο. Αν έχει νεύρα ας κάτσει σπίτι της. Εκεί θα έχει μάλλον πολλά καζανάκια.

Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε !!!



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.