Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Βρέθηκε φωλιά μονόκερου στη Βόρεια Κορέα


Μια φωλιά μονόκερου ανακαλύφθηκε κάτω από έναν αρχαίο ναό στην πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας, ΠιονγκΓιάνγκ. Μάλιστα, την απίστευτη ανακάλυψη επιβεβαιώνουν οι επιστήμονες του Ινστιτούτου Ιστορίας της Ακαδημίας Κοινωνικών Επιστημών της Βόρειας Κορέας....

Σύμφωνα με το Ινστιτούτου, η φωλιά ανακαλύφθηκε κάτω από το ναό, σε βάθος 200 μέτρων.

“Σε μια ορθογώνια πέτρα βρέθηκε σκαλιστή επιγραφή 'Φωλιά Μονόκερου'. Το σκάλισμα χρονολογείται στην περίοδο της Βασιλείας Κόρυο (918-1392 μ.Χ.)” αναφέρει η έκθεση.

Η ΠιονγκΓιανγκ δεν έχασε την ευκαιρία να αξιοποιήσει την ανακάλυψη (;) για να αποδείξει την ισχύ της Βόρειας Κορέας έναντι της Νότιας. “Η ανακάλυψη της φωλιάς του μονόκερου που σχετίζεται με το θρύλο του βασιλιά Τονγκμιόν αποδεικνύει ότι η ΠιονγκΓιανγκ ήταν πρωτεύουσα και της Αρχαίας Κορέας” συνεχίζει η έκθεση.

Βεβαίως, δεν είναι η πρώτη φορά που μια επίσημη ανακοίνωση είναι τόσο... εξόφθαλμη. Το 1994, ο πρώην ηγέτης της Βόρειας Κορέας, ο Κιμ Γιονγ Ιλ επισκέφτηκε για πρώτη φορά ένα γήπεδο γκολφ. Όπως ανακοινώθηκε επισήμως, αν και έπιανε πρώτη φορά μπαστούνι του γκολφ κατάφερε να βάλει 38 μπαλιές σε ένα γύρο σε ένα γήπεδο που είχε μόλις 11 τρύπες... Κατόπιν, ο αποθανών ηγέτης ανακοίνωσε πως αποσύρεται από το άθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.