Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Ο ομογενής Τζον Κατζιματίδης υποψήφιος για δήμαρχος στη Νέα Υόρκη!

Διαβάστε στο planet-greece ποιος είναι ο πλουσιότερος Έλληνας ομογενής

Ο ομογενής επιχειρηματίας Τζον (Ιωάννης) Κατσιματίδης κατέθεσε σήμερα, Δευτέρα, τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να κατέλθει ως υποψήφιος για την διεκδίκησης της δημαρχίας της πόλης της Νέας Υόρκης...



Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «New York Daily News», θα είναι υποψήφιος με το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα. Ο κ. Κατσιματίδης είναι γνωστός για τις πολυποίκιλες επιχειρηματικές του δραστηριότητες, αλλά στη Νέα Υόρκη είναι ιδιαίτερα γνωστός για την αλυσίδα καταστημάτων τροφίμων με την ονομασία «Christides».

Μάλιστα, ο Γ. Κατσιματίδης έχει συμπεριληφθεί στη 212η θέση της λίστας του «Forbes» με τους 400 πλουσιότερους Αμερικανούς.

Μια τέτοια καταξίωση δύσκολα θα μπορούσαν να τη φανταστούν οι γονείς του, που μετανάστευσαν στις ΗΠΑ από τη Νίσυρο όταν εκείνος ήταν 6 μηνών. Πριν ακόμη τελειώσει το Πανεπιστήμιο, ο κ. Κατσιματίδης άνοιξε το πρώτο του μανάβικο με την επωνυμία «Red Apple». Στα 24 του είχε ήδη δέκα μανάβικα στη Νέα Υόρκη και ετήσιο εισόδημα 25 εκατ. δολ.! Τότε, αποφάσισε να ασχοληθεί με το real estate καταφέρνοντας μέσα σε μια πενταετία να πολλαπλασιάσει την αρχική επένδυση των 5 εκατ. σε 100 εκατ.! Αργότερα, αγόρασε την αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Christides» καθώς και το διυλιστήριο «United Oil».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.