Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Παράτησε τον άντρα της γιατί δεν άντεξε τις άλλες 6 γυναίκες του!



Η κυρία Σαρπ είχε πείσει τον εαυτό της ότι θα...
μπορούσε να ζήσει μια ευτυχισμένη ζωή à la manière de Μορμόνων με το σύζυγο της Φίλιπ και τις γυναίκες του. ...

Το πάλευε φυτεύοντας ραπανάκια και λοιπά οπωροκηπευτικά στη φάρμα του αντρούλη της. Ιδανικό σενάριο για τις «Οικογενειακές Ιστορίες» η στιγμή που αποφάσισε να εγκαταλείψει τη συζυγική κλίνη όταν δεν άντεξε την απομόνωση, την ζήλεια και την μοναξιά του ανεξέλεγκτου ραβίνου.

Δυο χρόνια μετά, ζει, σύμφωνα με το protothema.gr, με τα παιδιά της ευτυχισμένη στο Σάσεξ και αποφάσισε να αποκαλύψει την σκοτεινή ιστορία της.

Σύμφωνα με την 46χρονη οι γυναίκες συνεχώς καυγάδιζαν μεταξύ τους, δούλευαν έξι μέρες την εβδομάδα, και μοναδικό χαρτζιλίκι 30 λίρες μηνιαίως (περίπου 37€) ενώ έπρεπε να συμπεριφέρονται στον βασιλιά του σπιτιού με όλες τις τιμές. Δεν ήταν ακριβώς η εικόνα που είχε ονειρευτεί όταν γνώρισε τον κύριο Σαρπ το 1998 στη Συναγωγή που ήταν ραβίνος. Αλλά οι γυναίκες μετά από ένα διαζύγιο και με ένα παιδί 14χρόνο είναι πάντα ευάλωτες και ευκολόπιστες. Φυσικά λοιπόν πίστεψε χωρίς αμφιβολία τον ραβίνο όταν της ανακοίνωσε ότι έλαβε μήνυμα από το Θεό. Τι του είπε ο Ύψιστος; «Είσαι βασιλιάς αγόρι μου και πρέπει να αποκτήσεις πολλές γυναίκες που θα σε υπηρετούν». Χωρίζει λοιπόν στο πι και φι την νόμιμη σύζυγο του και καπάκια νυμφεύεται (χωρίς επίσημες και κυρίως νόμιμες τελετές) μια γραμματέα και λίγο αργότερα την Τρέισι. Ακολούθησαν η Χάνα, η Βρένι, η Μαργκό, η Τσάβα, και τέλος η Κάριν. Καρπερός ο ραβίνος έφερε και δώδεκα παιδιά στον κόσμο από τις επτά διαφορετικές «συζύγους» του. Αν τολμούσε κάποια κακομοίρα να του ζητήσει γάμο με παπά και κουμπάρο εκείνος την διαβεβαίωνε ότι στα μάτια του Θεού παντρεμένοι λογίζονται όσοι συνευρίσκονται ερωτικά. Τα χρήματα των γυναικών ο «εκλεκτός» Φίλιππος τα επένδυσε σε μια φάρμα στο Σάσεξ,

Η Τρέισι δήλωσε στο περιοδικό Closer ότι πίστευε τυφλά τον πατέρα των δύο παιδιών της αλλά μετά δεν μπορούσε να αποδεχτεί ότι έπρεπε να μοιράζεται το κρεβάτι της με άλλες έξι γυναίκες. Φυσικά ότι με το πέρασμα των χρόνων μετατράπηκε σε καθαρίστρια και μαγείρισσα δεν βοήθησε την αυτοπεποίθηση της ιδιαίτερα. Εκείνη υποστηρίζει ότι τον παράτησε, εκείνος όμως δηλώνει ότι εκδιώχθηκε με δημοκρατικές διαδικασίες από την οικογενειακή εστία. Ο λόγος; Δεν ήταν τόσο αλτρουίστρια όσο θα έπρεπε. Τι δηλώνει εκείνη ως ανεξάρτητη πλέον γυναίκα; «Θέλω να γνωρίσω κάποιον αλλά να μην χρειαστεί να τον μοιράζομαι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.