Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΦΩΤΟ: Πασίγνωστος Έλληνας ράπερ δουλεύει στη λαϊκή


Ο λόγος για τον...ισορροπιστή από τους Νevma που εδώ και είκοσι χρόνια παράλληλα με το τραγούδι δουλεύει και στην λαϊκή.

Ο ράπερ μιλώντας στην "Μεσημεριανή Μελέτη" δήλωσε: "Είμαι στις λαϊκές αγορές τουλάχιστον μία 20ετία και πουλάω μαζί με τους γονείς μου τα προϊόντα που παράγουμε. Το ραπ και η μουσική ήρθε πιο μετά και η λαϊκή βοήθησε πάρα πολύ και για να πληρώσουμε τα στούντιο τότε για τις ηχογραφήσεις μας".

"Η λαϊκή είναι ο χώρος ο οποίος με μεγάλωσε και δε θα την παρατήσω ποτέ, η μουσική ήρθε μετέπειτα και ειλικρινά είναι κάτι που με χαλαρώνει, με κάνει καλύτερο άνθρωπο", τονίζει.

Τέλος ο Ισορροπιστής σχολίασε και τη συμμετοχή του Αγάθωνα στον ελληνικό τελικό της Eurovision.

"Βλέπω θετικά τη συμμετοχή του Αγάθωνα στην Eurovision. Μ’ αρέσει αυτό το πάντρεμα και είναι ωραία και η φάτσα του Αγάθωνα, είναι πολύ καρτουνίστικη" είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.