Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Μετά την "πριγκιπιάδα", τώρα ψάχνουν χρήματα για τον ΠΑΟ


Ο Γιάννης Αλαφούζος κορυφώνει τις συζητήσεις για τη συγκέντρωση χρημάτων εν όψει της επικείμενης ΑΜΚ, προκειμένου να καλυφθούν οι οικονομικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού...



Από την πρώτη στιγμή είχε σημειωθεί ότι ο Γιάννης Αλαφούζος δεν πίστεψε ότι ο Φεϊζάλ Αλ Σαούντ θα καταθέσει 28 εκατομμύρια ευρώ και για αυτό, συνέχιζε παράλληλα με την προθεσμία, τις επαφές με οικονομικά, επιφανείς, φίλους του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Goal, o πρόεδρος της ΠΑΕ φέρεται να έχει διαβεβαιώσεις από ομάδα επιχειρηματιών, οι οποίοι θα στηρίξουν την προσπάθεια της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας".

Ο Αλαφούζος φιλοδοξεί να συγκεντρώσει 8 εκατομμύρια ευρώ μέσω της σύναψης ενός δανείου (δύο ή και τριών κατ' ανάγκη), τη συμμετοχή των Ανδρέα Βγενόπουλου και Αδαμάντιου Πολέμη στην επικείμενη ΑΜΚ και της συνδρομής άλλων εύρωστων ανθρώπων.

Ο ίδιος θα βάλει αρκετά χρήματα, όπως έπραξε και το καλοκαίρι (παρότι ουδέποτε το... διατυμπάνισε) και ευελπιστεί ότι θα τον ακολουθήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι. Η κατάσταση είναι άσχημη και εφόσον δεν συγκεντρωθεί το ποσό, θα επιβαρυνθεί και άλλο.

πηγή: prasinanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.