Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Ποιος έκανε την πλάκα;


Ο Τάσος Νικολογιάννης μέσα από το blog του, στο gazzetta.gr, καλεί την διοίκηση του Παναθηναϊκού να ψάξει να βρει τι και ποιος κρύβεται πίσω από την... γελιότητα που για 15 μήνες «πόνεσε» τον σύλλογο!...



Η ιστορία του Φειζάλ, αποδείχθηκε και στην πράξη ένα μεγάλο... πριγκιπικό παραμύθι, όπως το ίδιο αποδείχθηκε και η ιστορία με τον Αλ Σαούντ, αλλά και η ιστορία με την... υποτιθέμενη πριγκίπισα Νούρα από την... Ηλιούπολη, που ήταν συγγενής με μία γνωστή οικογένεια , που εδρεύει στην συγκεκριμένη περιοχή.

Ολους αυτούς τους πηγαινοέφερνε ο Τσάκας, που γλένταγε 15 μήνες, τις διοικήσεις του Παναθηναϊκού και έπαιζε με τον πόνο των φίλων της ομάδας, που ζούσαν πάντα με την ελπίδα , ότι θα έρθει ο πρίγκιπας και θα πάρει την ομάδα. Αυτός ο τύπος τα βρήκε και τα έκανε. Στον ΠΑΟΚ, όταν πήγε να κάνει κάτι ανάλογο πριν από χρόνια , τον πήραν χαμπάρι στο δίμηνο πάνω και τον έδιωξαν κακήν... κακώς.

Εδώ είχαμε φθάσει στο σημείο να ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος μεταξύ πριγκιπικών και... μη, διότι στον Παναθηναϊκό πάντα πρέπει να είμαστε...χωρισμένοι σε στρατόπεδα. Η σημερινή διοίκηση με τα πολλά λάθη που έχει κάνει το θέμα του Φειζάλ το χειρίστηκε με ιδανικό τρόπο. Εκανε όλα τα χατήρια της άλλης πλευράς και φθάσαμε την Παρασκευή το πρωί στο σημείο να μάθουμε ότι τα λεφτά δεν μπήκαν για... τεχνικούς λόγους. Στέρεψαν οι δικαιολογίες, ο Τσάκας και οι γύρω από αυτόν αποκαλύφθηκαν.

Μόνο ο Τσάκας ξέρει ποιος κρύβεται πίσω από την υπόθεση αυτή και χρησιμοποιεί είτε πραγματικούς είτε παραμύθι πρίγκιπες, για να κάνει πλάκα στον Παναθηναϊκό. Εγώ έχω μία άποψη για το ποιος είναι από πίσω και κάνει πλάκα με τον Παναθηναϊκό. Χωρίς αποδείξεις δεν μπορώ να γράψω όνομα. Εύχομαι και ελπίζω να αποκαλυφθεί κάποια στιγμή από την διοίκηση του Παναθηναϊκού, που είναι αποφασισμένη να το φθάσει στα άκρα το θέμα, για να μάθει τι κρύβεται από πίσω.

Θα πω , όμως, ότι σήμερα κανένας δεν δικαιολογείται να πανηγυρίζει με αυτή την εξέλιξη , για έναν και μοναδικό λόγο. Αν έμπαιναν τα 28 εκ. ευρώ ο Παναθηναϊκός θα άλλαζε ρότα, θα γινόταν και πάλι κανονικός Παναθηναϊκός. Τώρα ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί και κινδυνεύει με κραχ.

Και πραγματικά απορώ με κάποια χαμόγελα... ανακούφισης που έμαθα ότι υπήρχαν το πρωί στην ΠΑΕ από κάποια στελέχη της ομάδας μόλις έφθασε το φαξ που έλεγε, ότι ζητάει η πλευρά Φειζάλ παράταση για άλλες 4 ημέρες. Κανονικά οι συγκεκριμένοι άνθρωποι θα έπρεπε να στενοχωριόντουσαν με αυτή την εξέλιξη, αφού το οικονομικό πρόβλημα παραμένει άλυτο. Φαίνεται , όμως, ότι η καρέκλα είναι πολύ γλυκιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.