Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Γιατί δεν ήθελαν να συμμετέχει στην έρευνα για το στικάκι ο Σφακιανάκης;

Τα ‘σπασε κυριολεκτικά στην Προανακριτική χθες ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μ. Σφακιανάκης αναφέροντας ευθέως ότι...


 από τη στιγμή που η λίστα Λαγκάρντ μεταγράφηκε από το ένα ηλεκτρονικό αρχείο στο άλλο , δεν ήταν δυνατόν να παραμείνει αναλλοίωτη.
Το parapolitika.gr εδώ και τρεις εβδομάδες είχε γράψει ότι η απόφαση των οικονομικών εισαγγελέων να αφήσουν εκτός ερευνών τον Σφακιανάκη ήταν τουλάχιστον περίεργη (και το planet-greece συμφωνούσε μαζί του). Θα έπρεπε οι οικονομικοί εισαγγελείς να διατάξουν τη δέσμευση των προσωπικών ηλεκτρονικών υπολογιστών όσων εμπλέκονται στην υπόθεση (Παπακωνσταντίνου , Παπανδρέου, Διώτης κτλ).

Και χθες αυτό ακριβώς είπε ο Σφακιανάκης ότι αν είχε τους υπολογιστές των εμπλεκόμενων θα μπορούσε επακριβώς να προσδιορίσει τι πραγματικά συνέβη με τη… διαδρομή της λίστας. Επομένως, κάτι άλλο συμβαίνει εδώ , πολύ πιο χοντρό και πολύ πιο πάνω από τα όσα διαρρέονται από την Εισαγγελία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.