Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ - Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ

Η ιδιοκτησία του ΣΚΑΙ ενοχλήθηκε με την απεργία που κήρυξε η ΕΣΗΕΑ. Ο Γιαννης Αλαφούζος θέλει να προχωρήσει και σε τρίτη μείωση μισθών των εργαζομένων, φυσικά πάντα με τον ...
εκβιασμό ή υπογράφεις μείωση μισθού ή απολύεσαι, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει επιβάλει έναν εργασιακό μεσαίωνα με απολύσεις κλπ κλπ. Η νέα ατομική σύμβαση μόνο τα συμφέροντα της εργοδοσίας εξυπηρετεί, αφού προσπαθεί να αποκλείσει κάθε προσφυγή στο ΣΕΠΕ ή στα Δικαστήρια των απολύσεων, που θα κάνει. Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει το νέο εφεύρημα του Αλαφούζου και καλεί τους συναδέλφους να μη δεχτούν να βάλουν με τα χέρια τους σκοινί στο λαιμό τους.

Η ιδιοκτησία του ΣΚΑΙ λοιπόν βλέπει φαντάσματα , ότι πίσω από την κήρυξη της απεργίας κρύβεται σχέδιο ,διαβάστε την απαράδεκτη ανακοίνωση της διοίκησης του σταθμό:

"Με μια παράνομη, εκτός οποιουδήποτε συνδικαλιστικού πλαισίου και ηθικής απόφαση, η ΕΣΗΕΑ κήρυξε αιφνιδίως απεργία στον ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ καθώς και στο διαδικτυακό skai.gr, επιβάλλοντας μάλιστα την εφαρμογή της εντός 10λέπτου από την προκήρυξή της (!).
Σε μια ημέρα κατά την οποία οι εξελίξεις σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο έχουν λάβει μορφή χιονοστιβάδας είναι το λιγότερο αντισυναδελφικό και εν πολλοίς ύποπτο, ότι κάποιοι επικαλούμενοι δήθεν συναδελφική αλληλεγγύη φιμώνουν την ανεξάρτητη φωνή του ΣΚΑΪ.

Το λόγο απέναντι σ’ αυτές τις εξόφθαλμα εξωθεσμικές ενέργειες έχει πλέον η Δικαιοσύνη, όπου οι υπαίτιοι θα κληθούν να απολογηθούν."

Εμείς καλούμε τον ΣΚΑΙ να βγάλει και ανακοίνωση με τις μειώσεις μισθών που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια αλλά και τον αριθμό των απολύσεων που έχουν πραγματοποιηθεί για να δούμε το κοινωνικό πρόσωπο που θέλει να βγάλει στον κόσμο.

1 σχόλιο:

  1. ΕΞΩ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Σ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.