Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Βόμβες Μητσοτάκη κατά Παπανδρέου για τα αίτια της πτώσης του το 1993

Κι εκεί που όλοι περίμεναν ότι το βιβλίο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα άναβε φωτιές στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, βάζει φωτιές για τους Παπανδρέου! Πληθαίνουν οι πληροφορίες για το εύρος των αποκαλύψεων στις οποίες αναμένεται να προβεί το απόγευμα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αναφορικά με τα πραγματικά αίτια της πτώσης του το 1993, κατά την παρουσίαση του βιβλίου του στον «Ελληνικό Κόσμο»...



Ο πρώην πρωθυπουργός θα καταλογίσει ευθύνες στο ΠΑΣΟΚ και τους Παπανδρέου για τον θανάσιμο εναγκαλισμό της χώρας με το ΔΝΤ μιλώντας περί οργανωμένου σχεδίου που εξυφαινόταν από εκείνη την περίοδο.

Κάποιοι μιλούν για … βόμβες, πρέπει όμως να ληφθεί υπόψη ότι στην εκδήλωση είναι πολύ πιθανό να παραβρεθούν Σαμαράς και Καραμανλής καθώς και εκπρόσωποι όλων των κομμάτων.

Κι αυτό πολύ απλά σημαίνει δύο πράγματα : α) ή θα κρατηθεί το μέτρο, β) ή θα τεθούν δημοσίως τα παρασκήνια εκείνης της περιόδου και θα προκληθεί μέγιστη ανακατωσούρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.