Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΒΟΜΒΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ: Αποχωρεί ο Αλαφούζος;


Μια σειρά από επαφές με μετόχους και επιφανής Παναθηναϊκούς αναμένεται να έχει τις επόμενες ώρες ο Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος προτίθεται να παραχωρήσει και συνέντευξη Τύπου πριν το τέλος της εβδομάδας...



Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε την Κυριακή από τον Άρη μετά από μια κακή εμφάνιση και ο Γιάννης Αλαφούζος έχει πάρει την απόφαση στην διάρκεια της εβδομάδας να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και να μιλήσει για αρκετά πράγματα.

Το πότε θα εξαρτηθεί από τις επαφές που αναμένεται να έχει μέσα στο επόμενο 48ώρο με κάποιους εκ των μετόχων της ομάδας όπως οι Ανδρέας Βγενόπουλος, Νικόλας Πατέρας, Αδαμάντιος Πολέμης, Μιχάλης Ζολώτας, Γιάννης Ξυλάς, Γιώργος Νίκας, Παναγιώτης Δάβαρης και ίσως και με κάποιον εκπρόσωπο της οικογένειας Γιαννακόπουλου σε μια προσπάθεια να ενημερώσει άπαντες τα προβλήματα της ΠΑΕ, ζητώντας τους παράλληλα οικονομική βοήθεια.

Στο Τριφύλλι θεωρούν ότι όλα τα προβλήματα ξεκινάνε από το οικονομικό κομμάτι με τον Παναθηναϊκό να είναι σε δεινή κατάσταση και ενόψει και του ελέγχου της ΟΥΕΦΑ να ψάχνει εναγωνίως χρήματα.

Επιθυμία του Αλαφούζου είναι να ολοκληρώσει έως την Πέμπτη κάποιες από τις επαφές ώστε να γνωρίζει τι ακριβώς μπορεί να περιμένει ως οικονομική βοήθεια. Και εν συνεχεία στην συνέντευξη που θα παραχωρήσει και θα μιλήσει για όλα να αναφέρει και τι βγήκε από αυτές τις επαφές που είχε.

Βέβαια ακόμα δεν έχει διαρρεύσει το περιεχόμενο της συνέντευξης του Γιάννη Αλαφούζου και η μυστικότητα αυτή προκαλεί απορίες και ερωτηματικά. Αν και τα σενάρια που κυκλοφορούν και θέλουν τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να δηλώνει πρόθεση να παραιτηθεί αν δεν βρει βοήθεια διαψεύδονται κατηγορηματικά, ωστόσο οργιάζουν οι φήμες που θέλουν τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού να σκέφτεται πολύ σοβαρά την αποχώρηση από την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.