Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΓΚΑΛΟΠ: Ξαναπέρασε μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ [ΒΙΝΤΕΟ]


Νέο, ισχνό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ της τάξεως του 0,5% έναντι της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική επιρροή καταγράφει η εταιρεία Public Issue στην περιοδική της έρευνα...



Βαρόμετρο για τον Σκάι και την Καθημερινή. Την ίδια ώρα, όμως, η ΝΔ προηγείται με δέκα ποσοστιαίες μονάδες στην παράσταση νίκης έναντι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα, η εικόνα της εκλογικής επιρροής έχει ως εξής: Η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 28,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 29%, το ΠΑΣΟΚ 7%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 8%, η Χρυσή Αυγή 11,5%, η Δημοκρατική Αριστερά 6% και το ΚΚΕ 5,5%. Στην παράσταση νίκης, η ΝΔ προηγείται με 48% έναντι 38% του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη μονομαχία για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο Αντώνης Σαμαράς διατηρεί σημαντικό προβάδισμα σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα, απολαμβάνοντας την υποστήριξη του 46% των ερωτηθέντων, με τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ακολουθεί με 25%. Το 26% απαντά «κανένας εκ των δύο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.