Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Αναβολή στη λαϊκή τραγουδίστρια - Τον Οκτώβριο η δίκη στη Νεάπολη

Αναβολή πήρε σήμερα, η δίκη της γνωστής τραγουδίστριας...από την Κρήτη, Πόπης Μαλλιωτάκη, η οποία επρόκειτο να καθίσει στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελιοδικείου Νεαπόλεως για οφειλές προς το Δημόσιο, ύψους 55.000 ευρώ.

Η τραγουδίστρια δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, αλλά παρέστη ο δικηγόρος της, ο οποίος ζήτησε αναβολή, έως ότου εξεταστεί από το Διοικητικό Πρωτοδικείο η προσφυγή για ακύρωση του προστίμου, με το οποίο η τραγουδίστρια ισχυρίζεται πως δεν έχει καμία σχέση. Σύμφωνα με τους δικηγόρους της η κ. Μαλλιωτάκη δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, καθώς ο εν διαστάσει σύζυγός της Μπάμπης Λαζαρίδης, ο οποίος ως γνωστόν έχει δολοφονηθεί, φέρεται να έκανε με δική της εξουσιοδότηση αγορές πολυτελών αυτοκινήτων.

Η δίκη θα γίνει στις 10 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.