Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

«Ο Πιστόριους θα ζει για πάντα με τις τύψεις του»



«Μόνο ο Παντοδύναμος κι ο ίδιος ο Πιστόριους γνωρίζουν τί πραγματικά συνέβη» δηλώνει ο πατέρας της άτυχης Ρίβα, που τη νύχτα της 14ης Φεβρουαρίου έπεσε νεκρή από το όπλο του παραολυμπιονίκη Όσκαρ Πιστόριους. Ο πατέρας του θύματος αναφέρθηκε, με δηλώσεις του στην….

εφημερίδα Beeld, στα συνειδησιακά προβλήματα που θα αντιμετωπίζει στο μέλλον ο Πιστόριους, εκτός κι αν αποφασίσει να πει την αλήθεια. «Τι κι αν (ο Πιστόριους) είναι πλούσιος και έχει τα χρήματα να πληρώσει καλούς δικηγόρους. Αν τους αφήσει να ψεύδονται, θα ζει μαζί με τις τύψεις του», δηλώνει στη νοτιοαφρικανική εφημερίδα ο πατέρας.

«Θα τον συγχωρούσα, εάν μια ημέρα μας έλεγε την αλήθεια», υπογραμμίζει.

Η μητέρα της νεαρής γυναίκας δήλωσε πως «ούτε η αδελφή του Πιστόριους ούτε οι γονείς του έφταιξαν σε κάτι, δεν έχουν σφάλλει».

«Τί σημαίνουν, όμως, τα λουλούδια που μάς έστειλε» η οικογένεια Πιστόριους, διερωτάται. «Τίποτε», απαντά.

Η σχέση της νεαρής γυναίκας με τον παραολυμπιονίκη δεν ήταν μακρόχρονη, αφού η σχέση τους δημιουργήθηκε μέσα στον Νοέμβριο του 2012.

Mέσω του twitter του αδελφού του, ο 26χρονος “Οσκαρ Πιστόριους ευχαρίστησε όσους «προσεύχονται γι’αυτόν προσωπικά, για την οικογένειά του και την οικογένεια της Στέενκαμπ».

Την Παρασκευή, ο νοτιαφρικανός παραολυμπιονίκης αφέθηκε ελεύθερος με βασικό όρο την απαγόρευση εξόδου του από την Νότια Αφρική, με εγγυοδοσία ενός εκατομμυρίου ραντ.

Μέχρι, όμως, να καταθέσει σε ρευστό σχεδόν όλο το ποσό της εγγυοδοσίας, ο παραολυμπιονίκης συνεχίζει να κρατείται κατ’οίκον στο σπίτι του θείου του.

Σε εφαρμογή της ίδιας δικαστικής απόφασης, ο αθλητής δεν μπορεί να επισκεφτεί την οικία του, ενώ πρέπει να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα που βρίσκεται κοντά στην οικία του θείου του που φρουρείται νυχθημερόν. Τέλος, απαγορεύθηκε στον Πιστόριους η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.