Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Οι αγρότες να τα βάλουν και με τους συναδέλφους τους που κλέβουν το κράτος.

Απίστευτη κομπίνα με την επιστροφή ΦΠΑ.
Υπόθεση απάτης που αφορά επιστροφή του ΦΠΑ σε 37.000 αγρότες, ύψους 244 εκατομ. ευρώ, ερευνούν τα Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομικών...

Σύμφωνα με τον Αθανάσιο Τσαυτάρη, το 2012 εισέπραξαν επιστροφή 11% ΦΠΑ, ύψους 400 εκατομμυρίων ευρώ, περίπου 292.000 δικαιούχοι, από τους οποίους διαπιστώθηκε ότι 37.000 πήραν συνολικά 244 εκατομμύρια ευρώ.Δηλαδή το 12% των αγροτών εισέπραξε το 65% της επιστροφής του ΦΠΑ.Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα η επιστροφή του ΦΠΑ ήταν κατά πολύ μεγαλύτερη από το δηλωθέν εισόδημα.

Οι διασταυρώσεις των στοιχείων αναφορικά με τη φετινή επιστροφή 6% του ΦΠΑ, έδειξαν ότι σε αυτές τις περιπτώσεις είχαν εισόδημα από το ΦΠΑ που έφθανε το τετραπλάσιο του δηλωθέντος εισοδήματος.

Τα αρμόδια υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομικών διεξάγουν έρευνα ώστε να βρεθεί αν και εφόσον δικαιολογείται η επιστροφή του ΦΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.