Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΝΤΡΟΠΗ:Τελικά κανείς δεν φταίει για την πτώση του ΗΛΙΟΣ

Αναστολή της ποινικής δίωξης και απαλλαγή όλων των κατηγορουμένων για την υπόθεση της αεροπορικής τραγωδίας με το αεροσκάφος της εταιρείας «ΗΛΙΟΣ» το 2005, κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους 121 άνθρωποι, αποφάσισε την Δευτέρα η Γενική Εισαγγελία. Το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας...


 αποδέχθηκε την εισήγηση του Γενικού Εισαγγελέα, Πέτρου Κληρίδη, και διέταξε τα τεκμήρια να επιστραφούν στους νόμιμους δικαιούχους.

Σύμφωνα με την απόφαση του Γενικού Εισαγγελέα, δεν επιτρέπεται η περαιτέρω προώθηση της υπόθεσης εναντίον των τριών κατηγορουμένων, Πανταζή, Κηκκίδη και Στοϊμένοφ, για παρόμοια αδικήματα, όπως είναι αυτά για το οποία έχουν καταδικασθεί στην Ελλάδα. Ως αποτέλεσμα, δεν ενδείκνυται η προώθηση της υπόθεσης εναντίον και του εναπομείναντος κατηγορούμενου, Ανδρέα Δράκου, ούτε κατά της εταιρείας, αφού η υπόθεση παρουσιάζει ανυπέρβλητες δυσκολίες, με την απουσία από το εδώλιο των τριών κατηγορουμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.