Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

H Νατάσα Καραμανλή δίνει συμβουλές μέσω του Facebook!


Βοήθεια προς όλες τις γυναίκες που έχουν προβλήματα με τον καρκίνο του μαστού αλλά και συμβουλές για την πρόληψή του, δίνει η Νατάσα Καραμανλή, μέσω της προσωπικής της σελίδας που έχει δημιουργήσει, στο Facebook....

Η πρώην Πρώτη Κυρία της χώρας μας, εργάζεται εδώ και περίπου ένα χρόνο σε ερευνητικό κέντρο στο Χαλάνδρι, το οποίο και ειδικεύεται στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Το αντικείμενο αυτό της έρευνας, είναι επάνω στον τομέα της, αφού έχει η ειδίκευσή της είναι επάνω στον συγκεκριμένο τύπο καρκίνου. Συγκεκριμένα, η ιδιότητά της είναι «γενική χειρουργός – χειρουργός μαστού».

Μέσω του προφίλ της, στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, η Νατάσα Καραμανλή, συνεχίζει το έργο της, δίνοντας συμβουλές στις γυναίκες για την πρόληψη της ασθένειας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News.

«Μια αυτοεξέταση μερικών λεπτών της ώρας, κάθε μήνα, μπορεί να σας σώσει τη ζωή!» είναι το χαρακτηριστικό της μήνυμα.

Πολλές γυναίκες, έχουν πια τη δυνατότητα να μιλήσουν με την ίδια, να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, μαζί της, αλλά και να της ζητήσουν συμβουλές. Μάλιστα, πολλές ασθενείς ζητούν τις απόψεις της ίδιας αλλά στέλνουν και τα δικά τους μηνύματα προς όλες τις γυναίκες ώστε ποτέ να μην αφήνουν την υγεία τους στην τύχη.

Πολλές είναι εκείνες οι γυναίκες που δεν συνομιλούν μαζί της μόνο για καθαρά ιατρικά ζητήματα. Ίσα-ίσα, φαίνεται πως η εικόνα της Νατάσας, έχει μείνει στο μυαλό των πολιτών ως μια πολύ γλυκιά παρουσία και της στέλνουν μηνύματα αγάπης για την οικογένειά της. Επίσης, το γεγονός πως οι περισσότεροι της απευθύνονται στον ενικό, δείχνει ξεκάθαρα πως είναι πολύ κοντά του και πως τη θεωρούν ένα δικό τους πρόσωπο.

‘Ένα από τα χαρακτηριστικά μηνύματα στην ιστοσελίδα της είναι: «Όλες οι πληροφορίες που μας δίνετε είναι χρήσιμες… Ευχαριστούμε!».

Όπως γίνεται γνωστό, η Νατάσα Καραμανλή, έχει μπει για τα καλά στο ρόλο της δουλειάς της. Εκτός από την εργασία της στο ερευνητικό κέντρο, παίρνει μέρος σε όσο το δυνατόν περισσότερα σεμινάρια μπορεί και λειτουργεί και ως εξωτερικός συνεργάτης σε κλινικές. Με αυτόν τον τρόπο, προσπαθεί να εμπλουτίζει ολοένα και περισσότερο τις γνώσεις της, ώστε να παρέχει στους ασθενείς της αλλά και στην επιστήμη, τα μέγιστα από την πλευρά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.