Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Σοκ: Μητέρα σκότωσε το παιδί της, τραβώντας το στις ράγες τρένου μαζί της


Mία απίστευτη τραγωδία συνέβη στο Croydon του Λονδίνου, σοκαρισμένοι οι αυτόπτες μάρτυρες !...



Μία γυναίκα και το παιδί της σκοτώθηκαν σήμερα, μπροστά σε πολλούς τρομοκρατημένους ταξιδιώτες, όταν η μητέρα πήδηξε μπροστά σε ένα επερχόμενο τραίνο, τραβώντας μαζί της τον γιο της.


Το τραίνο δεν ήταν προγραμματισμένο να σταματήσει στον σταθμό, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες ταξίδευε με ταχύτητα 96.5 χιλιομέτρων την ώρα.

Ένας εργάτης στον σταθμό, που ζήτησε να παραμείνει ανώνυμος, ανέφερε πως μίλησε με τον σοκαρισμένο οδηγό του τραίνου, έπειτα από το ατύχημα, ο οποίος του είπε: "Πήδηξε μπροστά από το τραίνο, τραβώντας το παιδί μαζί της".

Αυτόπτες μάρτυρες που είδαν το περιστατικό δήλωσαν στην αστυνομία του Λονδίνου: "Η γυναίκα καθόταν με το παιδί στον σταθμό, και ξαφνικά, όταν είδε το τραίνο να έρχεται, άρπαξε το μωρό και το τράβηξε στις ράγες. Ήταν τρομακτικό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.